We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde mensen om ons team te versterken Aarzel niet om vrijblijvend je cv te zenden naar info@vieremmershof.be Lees meer

“Chef-kok PIERRE VAN DEN ABBEELE
  behoort tot de toppers van het Waasland”

“Daarover zijn niet alleen zijn klanten maar ook alle gastronomische gidsen het roerend eens. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merk je wanneer hij op een rustige, joviale manier zelf aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen. Er wordt immers gewerkt zonder kaart. Elke dag laat Pierre zich inspireren door wat de seizoenen en de markt hem aan lekkere topproducten te bieden hebben.”

Onze menu's

Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.

Lees meer Reserveer uw tafel

April 2024

Krokantine van groene asperges, tartaar van huisgerookte mowi zalm, verfijnd met roomijs van avocado en wasabi

Gesmoord bundeltje van Lokerse asperges, Noordzeetong en tutjespap op een mousseline van yuzu

Crispy Sint-Jacobsnootjes op een aigre-doux van ugli en buddha's hand, compote van paksoi en dashi

Gebraden Texels lamskroontje onder een kruidig korstje van bonenkruid vergezeld van lamsoor en jus van thijm en rozemarijn

Tiramisu van aardbeien, rabarber en amandelen gekoeld met zijn ijs


Ontdek de video opname
voor de rubriek Lifestyle & Wonen op VTM




Om uw surfervaring te verbeteren maakt 't Vier Emmershof gebruik van cookies. Meer informatie   OK