We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde mensen om ons team te versterken Aarzel niet om vrijblijvend je cv te zenden naar info@vieremmershof.be Lees meer

“Chef-kok PIERRE VAN DEN ABBEELE
  behoort tot de toppers van het Waasland”

“Daarover zijn niet alleen zijn klanten maar ook alle gastronomische gidsen het roerend eens. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merk je wanneer hij op een rustige, joviale manier zelf aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen. Er wordt immers gewerkt zonder kaart. Elke dag laat Pierre zich inspireren door wat de seizoenen en de markt hem aan lekkere topproducten te bieden hebben.”

Onze menu's

Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.

Lees meer Reserveer uw tafel

Mei 2024

Gekoelde velouté van peertomaatjes verfijnd met Noordzeekrab, Belle de Fontenay en Granny Smith, geparfumeerd met basilicum-olie

Gesmolten Lokerse asperges vergezeld van een gepocheerd hoeve-eitje, huisgerookte mowi zalm en een mousseline van yuzu

Gegrilde tarbotrug in een kleedje van lardo di coppa, zalfje van doperwtjes en pepermunt met een champagne-sausje 

Gebraden filet pure van pata negra in een aroma van morilletjes en een krokantine van asperges uit Nice en daslook 

Drijvend eilandje van aardbeien op een  confit van rabarber, geparfumeerd met citronella en zijn ijs 


Ontdek de video opname
voor de rubriek Lifestyle & Wonen op VTM




Om uw surfervaring te verbeteren maakt 't Vier Emmershof gebruik van cookies. Meer informatie   OK