April 2024
Krokantine van groene asperges, tartaar van huisgerookte mowi zalm, verfijnd met roomijs van avocado en wasabi
Gesmoord bundeltje van Lokerse asperges, Noordzeetong en tutjespap op een mousseline van yuzu
Crispy Sint-Jacobsnootjes op een aigre-doux van ugli en buddha's hand, compote van paksoi en dashi
Gebraden Texels lamskroontje onder een kruidig korstje van bonenkruid vergezeld van lamsoor en jus van thijm en rozemarijn
Tiramisu van aardbeien, rabarber en amandelen gekoeld met zijn ijs
Reserveer uw tafelOnze menu's
Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.
Marktmenu
Woensdag (middag en avond), donderdag (middag en avond), vrijdagmiddag
Voorgerecht |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 49 + € 27 voor aangepaste wijnen |
Verrassingsmenu
Vrijdagavond
Aperitief |
Viergangenmenu |
Aangepaste wijnen |
Koffie |
€ 109 all in |
Zondagswandeling
Zondagmiddag
Aperitief |
Viergangenmenu |
Aangepaste wijnen |
Koffie |
€119 all in |
Drie Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
1 voorgerecht |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 69+ € 33 voor aangepaste wijnen |
Vier Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
2 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 79 + € 37 voor aangepaste wijnen |
Vijf Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
3 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 89 + € 42 voor aangepaste wijnen |
Zes Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
3 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert |
Kaas |
€ 95 + € 48 voor aangepaste wijnen |
KREEFTENMENU
Elke donderdag (zowel 's middags als 's avonds) serveren wij een Kreeftenmenu aan 155 € all-in.
In deze menu worden buiten 2 kreeftbereidingen ook exclusieve gerechten geserveerd, in combinatie met een selectie van topwijnen.
Het is enkel mogelijk om de Kreeftenmenu te verkrijgen indien dit op voorhand vermeld wordt bij de reservatie.
Elke week wordt de Kreeftenmenu aangepast.
Het is ook nog steeds mogelijk om op donderdag de Marktmenu te verkrijgen.