Weekmenu 16, 17 & 18 april Take Away
Menu aan 43 € (supplement kreeft 5 €)
Gebakken Sint-Jacobsnootjes vergezeld van een ravioli met kreeft en champagnesausje (16 €)
Gesmoorde zeetong en hoppescheutjes in een witte wijn sausje (23 €)
of
Gegrilde black agnusbeaf met een pepersausje en lentboeket (23 €)
of
Gebakken kreeft in Zuiderse geuren (28 €)
Tiramisu van frambozen vergezeld van aardbeien-ijs (6 €)
U kan de gerechten ook apart verkrijgen aan de prijzen tussen haakjes.
info@vieremmershof.be
09 348 63 98
Andere gerechten, apart verkrijgbaar:
Hoofdgerechten :
Kreeft belle vue 28 €
Bordje aperitiefhapjes (6 st) 9 €
Voorgerechten :
Garnaalkroketten 6 € per stuk
Kaaskroketten 4 € per stuk
Terrien van ganzenlever 15 €
Huisgerookte zalm 15 €
Huisgerookte eendeborst 15 €
Zuurdesembrood 1 kg 5 €
Bordje kaas 9 €
Mignardises voor bij de koffie 4 € per persoon
Onze kindergerechten:
Tomatensoep met balletjes 9 € per liter
Balletjes in tomatensaus: 9 €
Vol au vent: 9 €
Dessert vanille-ijs: 12€ per liter
Aangepaste wijnen ook verkrijgbaar:
Champagne Devitry 32 € (1 fl) en 18 € (1/2 fles)
Tourraine Les Grenettes 9 €
Mitarte Entrepenas 14 €
Côtes du Rousillon Tradition Blanc 2019 Dom. Deprade Jorda 12 €
Torrederos Crianza 13 €
Torrederos Reserva 22 €
La Gavacha 14 €
Wijnpakket (50 €) :
1 fl champagne Guy Devitry
1 fl Côtes du RousillonTradition Blanc Deprade Jorda 2019
1 fl La Gavacha - Spaanse rode wijn Cuvée Edition Limitée
Bestellingen voor vrijdag, zaterdag en zondag dienen ten laatste op donderdag geplaatst te worden.
Om de afhaling te laten verlopen op een veilige manier, spreiden wij de uren van afhaling per persoon. Afhalen kan :
vrijdag van 18u00 tot 19u00
zaterdag van 11u00 tot 13u00
zondag van 11u00 tot 13u00
Gezien de chef alleen in de keuken staat, kunnen wij enkel deze gerechten aanbieden.
Bedankt voor uw begrip.
Wij opteren ook om de gerechten zo eenvoudig mogelijk te maken zodat ze gemakkelijk kunnen opgewarmd worden en hun hoogstaande kwaliteit blijven behouden.
Betaling kan gebeuren per overschrijving op rekeningnummer: BE47 2930 2875 3380, indien u dit wenst.
Wij hopen u door onze diensten, in deze opgelegde sluitingsperiode, een aangename en lekkere maaltijd te bezorgen.
Draag goed zorg voor elkaar & bedankt voor uw steun!
info@vieremmershof.be
09/348.63.98
Reserveer uw tafelOnze menu's
Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.
Marktmenu
Woensdag (middag en avond), donderdag (middag en avond), vrijdagmiddag
Voorgerecht |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 43 + € 22 voor aangepaste wijnen |
Verrassingsmenu
Vrijdagavond
Aperitief |
Viergangenmenu |
Aangepaste wijnen |
Koffie |
€ 91 all in |
Zondagswandeling
Zondagmiddag
Aperitief |
Viergangenmenu met kreeftbereiding als hoofdgerecht indien gewenst |
Aangepaste wijnen |
Koffie |
€ 99 all in |
Drie Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
1 voorgerecht |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 60 + € 29 voor aangepaste wijnen |
Vier Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
2 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 69 + € 31 voor aangepaste wijnen |
Vijf Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
3 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 73 + € 35 voor aangepaste wijnen |
Zes Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
3 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert |
Kaas |
€ 75 + € 41 voor aangepaste wijnen |