Take Away 29, 30 & 31 jan en VALENTIJNSMENU
Menu (29, 30 en 31 januari) aan 43 € (supplement kreeft 5 €)
Gesmoorde tarbot op jonge spinazie-blaadjes en een limoensausje (16 €)
Gebraden rug van zeeduivel Dugléré met Duchesse aardappeltjes (23 €)
of
Gegrilde filetpure van pata negra vergezeld van groenteboeket en truffelsausje (23 €)
of
Onder een kruidig korstje gebakken kreeft met parmezaanse kaas en trostomaatjes (28 €)
Pannekoekjes Mikado en vanille-ijs (6 €)
U kan de gerechten ook apart verkrijgen aan de prijzen tussen haakjes.
info@vieremmershof.be
09 348 63 98
Andere gerechten, apart verkrijgbaar:
Hoofdgerechten :
Kreeft belle vue 28 €
Filet pure van hertekalf met grand veneursaus (23 €)
Ragout van fazant met girolletjes (23 €)
Soepen :
Soep van de week : Tomantensoep verfijnd met sneeuwkrab en Malt whisky 12 €
Soep van trostomaten, venkel en Breydelham 10 €
Pompoensoep 10 €
Soep van wilde boschampignons 12 €
Thaise mosselsoep verfijnd met kokos en kerrie12 €
Bordje aperitiefhapjes (6 st) 9 €
Voorgerechten :
Garnaalkroketten 6 € per stuk
Kaaskroketten 4 € per stuk
Terrien van ganzenlever 15 €
Huisgerookte zalm 15 €
Huisgerookte eendeborst 15 €
Zuurdesembrood 1 kg 5 €
Bordje kaas 8 €
Mignardises voor bij de koffie 4 € per persoon
Onze kindergerechten:
Tomatensoep met balletjes 9 € per liter
Balletjes in tomatensaus: 9 €
Vol au vent: 9 €
Dessert vanille-ijs: 12€ per liter
Aangepaste wijnen ook verkrijgbaar:
Champagne Devitry 32 € (1 fl) en 18 € (1/2 fles)
Tourraine Les Grenettes 9 €
Mitarte Entrepenas 14 €
Côtes du Rousillon Tradition Blanc 2019 Dom. Deprade Jorda 12 €
Torrederos Crianza 13 €
Torrederos Reserva 22 €
Bestellingen voor vrijdag, zaterdag en zondag dienen ten laatste op donderdag geplaatst te worden.
Om de afhaling te laten verlopen op een veilige manier, spreiden wij de uren van afhaling per persoon. Afhalen kan :
vrijdag van 18u00 tot 19u00
zaterdag van 11u00 tot 13u00
zondag van 11u00 tot 13u00
Gezien de chef alleen in de keuken staat, kunnen wij enkel deze gerechten aanbieden.
Bedankt voor uw begrip.
Wij opteren ook om de gerechten zo eenvoudig mogelijk te maken zodat ze gemakkelijk kunnen opgewarmd worden en hun hoogstaande kwaliteit blijven behouden.
Betaling kan gebeuren per overschrijving op rekeningnummer: BE47 2930 2875 3380, indien u dit wenst.
Wij hopen u door onze diensten, in deze opgelegde sluitingsperiode, een aangename en lekkere maaltijd te bezorgen.
Draag goed zorg voor elkaar & bedankt voor uw steun!
info@vieremmershof.be
VALENTIJNSMENU 12, 13 en 14 februari
Menu 54 € supplement kreeft 5 € supplement apero 9 € Wijnpakket 50 € (3fl)
Passioneel bundeltje van Sint-Jacobsnootjes en huisgerookte Schotse wilde zalm à la Moscovite, geparfumeerd met limoen
Velouté van Noordzeekrab, aardpeer en truffel
Sorbet van selder en citroengras
Gegrilde Charolet kalfsfiletpure in een Valentijns kleedje en dragonsausje
of
Gebakken kreeft in passionele geuren en Zuiderse aroma's
Cupido-taartje van passievruchten vergezeld van ijs van groene thé en frambozen-coulis
Wijnpakket (50 €) :
1 fl champagne Guy Devitry
1 fl Côtes du RousillonTradition Blanc Deprade Jorda 2019
1 fl La Gavacha - Spaanse rode wijn Cuvée Edition Limitée voor Valentijn
Reserveer uw tafelOnze menu's
Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.
Marktmenu
Woensdag (middag en avond), donderdag (middag en avond), vrijdagmiddag
Voorgerecht |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 43 + € 22 voor aangepaste wijnen |
Verrassingsmenu
Vrijdagavond
Aperitief |
Viergangenmenu |
Aangepaste wijnen |
Koffie |
€ 91 all in |
Zondagswandeling
Zondagmiddag
Aperitief |
Viergangenmenu met kreeftbereiding als hoofdgerecht indien gewenst |
Aangepaste wijnen |
Koffie |
€ 99 all in |
Drie Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
1 voorgerecht |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 60 + € 29 voor aangepaste wijnen |
Vier Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
2 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 69 + € 31 voor aangepaste wijnen |
Vijf Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
3 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 73 + € 35 voor aangepaste wijnen |
Zes Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
3 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert |
Kaas |
€ 75 + € 41 voor aangepaste wijnen |