December 2019
Ceviche van zeebaars à la moscovite verfijnd met Zeeuwse oester en gerookte aardappel
Ravioli van koningskrab vergezeld van gebakken Sint-Jacobsnootje uit Erquy in een aroma van herfsttruffel
Fazantenborst opgevuld met z'n geconfijt billetje fine champagne en compotte van veenbessen
Gebraden hertekalffilet in een jus van abdijbier en gecarameliseerde chefkes peertjes en uitjes
Soufflé glacé van mandarijntjes verwarmd met het bittere van chocolade en het krokante van speculoos
Reserveer uw tafelOnze menu's
Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.
Marktmenu
Woensdag (middag en avond), donderdag (middag en avond), vrijdagmiddag
Voorgerecht |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 41 + € 20 voor aangepaste wijnen |
Verrassingsmenu
Vrijdagavond
Aperitief |
Viergangenmenu |
Aangepaste wijnen |
Koffie |
€ 81 all in |
Zondagswandeling
Zondagmiddag
Aperitief |
Viergangenmenu met kreeftbereiding als hoofdgerecht indien gewenst |
Aangepaste wijnen |
Koffie |
€ 91 all in |
Drie Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
1 voorgerecht |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 52 + € 22 voor aangepaste wijnen |
Vier Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
2 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 58 + € 28 voor aangepaste wijnen |
Vijf Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
3 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 61 + € 31 voor aangepaste wijnen |
Zes Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
3 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert |
Kaas |
€ 67 + € 37 voor aangepaste wijnen |