We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde mensen om ons team te versterken Aarzel niet om vrijblijvend je cv te zenden naar info@vieremmershof.be Lees meer

“Chef-kok PIERRE VAN DEN ABBEELE
  behoort tot de toppers van het Waasland”

“Daarover zijn niet alleen zijn klanten maar ook alle gastronomische gidsen het roerend eens. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merk je wanneer hij op een rustige, joviale manier zelf aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen. Er wordt immers gewerkt zonder kaart. Elke dag laat Pierre zich inspireren door wat de seizoenen en de markt hem aan lekkere topproducten te bieden hebben.”

Onze menu's

Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.

Lees meer Reserveer uw tafel

Maand mei

Gekoelde velouté van peertomaatjes  , verfijnd met Noordzeekrab , Belle de Fontenay en Granny Smith geparfumeerd met basilicum olie

Gesmolten lokerse asperges vergezeld van een gepocheerd hoeve eitje , huisgerookte nowi zalm en een mousseline van joutzou 

Gegrilde tarbot rug in een kleedje van lardo di copa , zalfje van doperwtjes en pepermunt , champagne sausje 

Gebraden filet pure van pata naigra in een aroma van morilletjes en een krokantine van Nice asperges en daslook 

Drijvend eilandje van aarbeien op een  confit van rabarber , geparfumeerd met citronella en z'n ijs 


Ontdek de video opname
voor de rubriek Lifestyle & Wonen op VTM




Om uw surfervaring te verbeteren maakt 't Vier Emmershof gebruik van cookies. Meer informatie   OK