November 2025
Gemarineerd bundeltje van wilde zeebaars, ganzenlever en Noordzeekrab, geparfumeerd met kalamansi, accasiahoning en geconfijte rode biet in zwarte peper en espuma van roze pompelmoes
Lasagne van Bretoense Sint-Jacobsnootjes en Zeeuwse oesters, verfijnd met geconfijt witloof, truffel en champagnesausje
Krokantine van fazant in savooikool met een aroma van gekarameliseerde Pink Lady en veenbesjes in fine champagne
Gebraden filet pur van hertenkalf in een kleedje van walnootjes, coulis van dadels en mille feuille van vergeten groentjes.
Brownie van bittere chocolade en beignet van ananas, gekoeld met bananenijs en jus van cocos
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FEESTDAGEN 2025-2026 't Vieremmershof
Buitenhuisdienst / Takeaway
AFHAALMENU VOOR KERSTAVOND EN KERSTDAG
AAN € 67 PER PERSOON (SUPPLEMENT VOOR KREEFT € 10)
Sashimi van kingfish verfijnd met een gelei van ponzu en sesamdressing, gerookte kaviaar van haring en slaatje van gemarineerde aromaten
---
Gegratineerde Sint-Jacobsnootjes in de schelp verfijnd met Noordzeekrab en witte wijnsaus
---
Gebraiseerde kreeft in een aroma van fijne groentjes en zachte kerrie (signature dish)
OF
Gebraden filet pur van hertenkalf Grand Veneur in een winters kleedje, veenbesjes en groene peper
---
Moelleux van bittere chocolade uit de Caraïben gekoeld met vanille-ijs
AFHAALMENU VOOR OUDEJAARSAVOND EN NIEUWJAARSDAG
AAN € 67 PER PERSOON (SUPPLEMENT VOOR KREEFT € 10)
Mille-feuille van huisgerookte zalm, ceviche van wilde zeebaars en Noordzeekrab op een coulis van waterkers
---
Soepje van kreeft en venkel, geparfumeerd met zachte kerrie en Sint-Jacobsnootjes
---
Gebakken filet pur van reebok in een winters kleedje en jus van Banyul
OF
Gebakken kreeft in Zuiderse geuren, gekonfijte tomaatjes en gepofte aardappeltjes (signature dish)
---
Gekoelde parfait van nougat en geconfijte vijgen, coulis van frambozen
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bestellingen voor Kerstavond en Kerstdag dienen ten laatste op dinsdag 16/12/2025 geplaatst te worden via ons bestel platform
Bestellingen voor Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag dienen ten laatste op woensdag 23/12/2025 geplaatst te worden via ons bestel platform
E-MAIL : info@vieremmershof.be
TELEFOON : 09 348 63 98
----------------------------------------------------------------------------------------------
À LA CARTE BESTELLING
Naast onze menu kan u ook onderstaande gerechten apart bestellen
APERO / VOORGERECHTEN / BIJGERECHTEN :
Bordje aperitiefhapjes (6 st) € 15
Garnaalkroketten € 9 per stuk
Kaaskroketten € 6 per stuk
Terrine van ganzenlever € 31
Zuurdesembrood 1 kg € 7
Bordje kaas € 16
HOOFDGERECHTEN :
Gebraden zwezeriken in een portosaus en truffel € 37
Kreeft Belle Vue € 37
Sole Normande € 45
KINDERGERECHTEN :
Tomatensoep met balletjes € 12 per liter
Balletjes in tomatensaus € 16
Vol au vent € 18
Vanille-ijs € 15 per liter
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AANGEPASTE WIJNEN OOK VERKRIJGBAAR
wijnpakket witte wijn € 55 (1 fl champagne + 2 fl verschillende witte wijn)
wijnpakket rode wijn € 55 (1 fl champagne + 2 fl rode wijn)
luxewijnpakket witte wijn € 75 (1 fl champagne + 2 fl verschillende witte wijn)
luxewijnpakket rode wijn € 75 (1 fl champagne + 2 fl rode wijn)
Ook onze andere wijnen blijven steeds verkrijgbaar en zijn terug te vinden op de website onder "Wijnverkoop"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BETALING
Betaling dient vooraf te gebeuren per overschrijving op rekeningnummer :
BE47 2930 2875 3380
AFHALEN KAN :
Bestellingen voor Kerstavond & Kerstdag
Woensadg 24/12/2025 tussen 10u00 en 17u00
Donderdag 25/12/2025 tussen 9u00 en 12u00
Bestellingen voor Oudejaarsavond & Nieuwjaarsdag
Woensdag 31/12/2025 tussen 10u00 en 17u00
Donderdag 01/01/2026 tussen 10u00 en 12u00
Onze menu's
Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.
Marktmenu
Woensdag (middag en avond), donderdag (middag en avond), vrijdagmiddag
| Voorgerecht |
| Hoofdgerecht |
| Dessert of kaas |
|
€ 49 + € 29 voor aangepaste wijnen |
Verrassingsmenu
Vrijdagavond
| Aperitief |
| Viergangenmenu |
| Aangepaste wijnen |
| Koffie |
|
€ 112 all in Water niet inbegrepen |
Zondagswandeling
Zondagmiddag
| Aperitief |
| Viergangenmenu |
| Aangepaste wijnen |
| Koffie |
|
€122 all in Water niet inbegrepen |
Drie Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
| 1 voorgerecht |
| Hoofdgerecht |
| Dessert of kaas |
|
€ 69+ € 33 voor aangepaste wijnen |
Vier Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
| 2 voorgerechten |
| Hoofdgerecht |
| Dessert of kaas |
|
€ 79 + € 37 voor aangepaste wijnen |
Vijf Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
| 3 voorgerechten |
| Hoofdgerecht |
| Dessert of kaas |
|
€ 89 + € 42 voor aangepaste wijnen |
Zes Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
| 3 voorgerechten |
| Hoofdgerecht |
| Dessert |
| Kaas |
|
€ 95 + € 48 voor aangepaste wijnen |
KREEFTENMENU
Elke donderdag (zowel 's middags als 's avonds) serveren wij een Kreeftenmenu aan 155 € all-in.
In deze menu worden buiten 2 kreeftbereidingen ook exclusieve gerechten geserveerd, in combinatie met een selectie van topwijnen.
Het is enkel mogelijk om de Kreeftenmenu te verkrijgen indien dit op voorhand vermeld wordt bij de reservatie.
Elke week wordt de Kreeftenmenu aangepast.
Het is ook nog steeds mogelijk om op donderdag de Marktmenu te verkrijgen.






