Home
  • Home
  • Restaurant
    • Menu's
    • Wijnkaart
    • Feestdagen
    • Terras
    • Vergaderruimte
    • Receptieruimte
    • Geschenkbon
  • Suites
  • Foto's
  • Kunstwerken
  • Wijnverkoop
  • Reserveren
  • Contact
  • Menu's
  • Wijnkaart
  • Feestdagen
  • Terras
  • Vergaderruimte
  • Receptieruimte
  • Geschenkbon

augustus 2025

Sashimi van king fish in aroma van kalamansi, komkommer en ponzu, verfijnd met quinoa en watermeloen 

Gesmoorde Noordzeetong in een waterzooi van Zeeuwse mosseltjes, krokantine van Granny Smith in groene curry en peer tomaatjes  

Krokant gebakken nieroogkreeftjes op een bundeltje van wilde rijst, anijs en venkel, vergezeld van zijn jus 

Op de Green Egg gegrilde zomer reebok met sali, balantine van geconfijte zuiderse groentjes en reductie van Marsala

Soepje van frambozen, verwarmd met pain perdu van rabarber en gekoeld met lavendelijs en acacia honing 

Reserveer uw tafel

Onze menu's

Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.

Marktmenu

Woensdag (middag en avond), donderdag (middag en avond), vrijdagmiddag

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert of kaas

€ 49 + € 29 voor aangepaste wijnen

Verrassingsmenu

Vrijdagavond

Aperitief
Viergangenmenu
Aangepaste wijnen
Koffie

€ 112 all in

Water niet inbegrepen 

Zondagswandeling

Zondagmiddag

Aperitief
Viergangenmenu
Aangepaste wijnen
Koffie

€122 all in

Water niet inbegrepen

Drie Emmersmenu

Van woensdag tot zondag

1 voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert of kaas

€ 69+ € 33 voor aangepaste wijnen

Vier Emmersmenu

Van woensdag tot zondag

2 voorgerechten
Hoofdgerecht
Dessert of kaas

€ 79 + € 37 voor aangepaste wijnen

Vijf Emmersmenu

Van woensdag tot zondag

3 voorgerechten
Hoofdgerecht
Dessert of kaas

€ 89  + € 42 voor aangepaste wijnen

Zes Emmersmenu

Van woensdag tot zondag

3 voorgerechten
Hoofdgerecht
Dessert
Kaas

€ 95 + € 48 voor aangepaste wijnen

KREEFTENMENU

Elke donderdag (zowel 's middags als 's avonds) serveren wij een Kreeftenmenu aan 155 € all-in.

In deze menu worden buiten 2 kreeftbereidingen ook exclusieve gerechten geserveerd, in combinatie met een selectie van topwijnen.

Het is enkel mogelijk om de Kreeftenmenu te verkrijgen indien dit op voorhand vermeld wordt bij de reservatie.

Elke week wordt de Kreeftenmenu aangepast.

Het is ook nog steeds mogelijk om op donderdag de Marktmenu te verkrijgen.

© 2025 Restaurant 't Vier Emmershof - Krommestraat 1 - 9160 Lokeren - Tel 09 348 63 98 - info@vieremmershof.be
BTW BE 0440.703.761 - privacy policy - links - sitemap Quoted: Websites met méér