November 2024
Carpaccio van Bretoense Sint-Jacobsnootjes en roze blaadjes,verfijnd met een slaatje van zilte groentjes, parfait van Zeeuwse oesters, krokantine van gerookte kaviaar van haring en een sausje van kalamansi en ponzu
Gesmoorde wilde zeebaars in lardo di colonnato, lasagne van eekhoorntjesbrood, Ardense geuren en champagne-sausje
In een Oosters kleedje gebakken hazenrug en geconfijte groene kool, geparfumeerd met Moutarde de Meaux en veenbesjes
Gebraden filet van hertenkalf, verfijnd met een coulis van jefkes peertjes en een beignet van gepofte kastanjes
Gesmolten bloemetje van jonagold en amandeltjes, gezouten boterkaramel, gekoeld met kaneel-ijs
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor onze Takeaway tijdens de feestdagen, gelieve onze website te raadplegen :
www. vieremmershof.be
Feestdagen
Reserveer uw tafelOnze menu's
Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.
Marktmenu
Woensdag (middag en avond), donderdag (middag en avond), vrijdagmiddag
Voorgerecht |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 49 + € 29 voor aangepaste wijnen |
Verrassingsmenu
Vrijdagavond
Aperitief |
Viergangenmenu |
Aangepaste wijnen |
Koffie |
€ 112 all in Water niet inbegrepen |
Zondagswandeling
Zondagmiddag
Aperitief |
Viergangenmenu |
Aangepaste wijnen |
Koffie |
€122 all in Water niet inbegrepen |
Drie Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
1 voorgerecht |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 69+ € 33 voor aangepaste wijnen |
Vier Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
2 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 79 + € 37 voor aangepaste wijnen |
Vijf Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
3 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert of kaas |
€ 89 + € 42 voor aangepaste wijnen |
Zes Emmersmenu
Van woensdag tot zondag
3 voorgerechten |
Hoofdgerecht |
Dessert |
Kaas |
€ 95 + € 48 voor aangepaste wijnen |
KREEFTENMENU
Elke donderdag (zowel 's middags als 's avonds) serveren wij een Kreeftenmenu aan 155 € all-in.
In deze menu worden buiten 2 kreeftbereidingen ook exclusieve gerechten geserveerd, in combinatie met een selectie van topwijnen.
Het is enkel mogelijk om de Kreeftenmenu te verkrijgen indien dit op voorhand vermeld wordt bij de reservatie.
Elke week wordt de Kreeftenmenu aangepast.
Het is ook nog steeds mogelijk om op donderdag de Marktmenu te verkrijgen.