Home
  • Home
  • Restaurant
    • Menu's
    • Wijnkaart
    • Feestdagen
    • Terras
    • Vergaderruimte
    • Receptieruimte
    • Geschenkbon
  • Suites
  • Foto's
  • Kunstwerken
  • Wijnverkoop
  • Reserveren
  • Contact
  • Menu's
  • Wijnkaart
  • Feestdagen
  • Terras
  • Vergaderruimte
  • Receptieruimte
  • Geschenkbon

Mei 2025

Sashimi van geelvintonijn, verfijnd met een wasabi-parfait, krokant van gepekelde lentegroenten en een sausje van gebrande sesam en yuzu.

Gesmoord bundeltje Lokerse asperges, krokantine van huisgerookte Mowi-zalm en zijn kaviaar, afgewerkt met een coulis van waterkers.

In venkelaroma gebakken nieroogkreeftjes, met confit van kerstomaatjes, een champagnesausje en lente-truffel.

Gebraden filet pur van Charolais-kalf, in een morille-aroma, met een bundeltje groene asperges omwikkeld met coppa di lardo.

Parfait van aardbei en amandel, geserveerd met een sorbet van kalamansi en een beignet van rabarber.
 

Reserveer uw tafel

Onze menu's

Al onze menu's worden samengesteld volgens marktaanvoer en inspiratie van de Chef. De ingrediënten worden met veel zorg en zin voor juiste cuissons bereid.

Marktmenu

Woensdag (middag en avond), donderdag (middag en avond), vrijdagmiddag

Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert of kaas

€ 49 + € 29 voor aangepaste wijnen

Verrassingsmenu

Vrijdagavond

Aperitief
Viergangenmenu
Aangepaste wijnen
Koffie

€ 112 all in

Water niet inbegrepen 

Zondagswandeling

Zondagmiddag

Aperitief
Viergangenmenu
Aangepaste wijnen
Koffie

€122 all in

Water niet inbegrepen

Drie Emmersmenu

Van woensdag tot zondag

1 voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert of kaas

€ 69+ € 33 voor aangepaste wijnen

Vier Emmersmenu

Van woensdag tot zondag

2 voorgerechten
Hoofdgerecht
Dessert of kaas

€ 79 + € 37 voor aangepaste wijnen

Vijf Emmersmenu

Van woensdag tot zondag

3 voorgerechten
Hoofdgerecht
Dessert of kaas

€ 89  + € 42 voor aangepaste wijnen

Zes Emmersmenu

Van woensdag tot zondag

3 voorgerechten
Hoofdgerecht
Dessert
Kaas

€ 95 + € 48 voor aangepaste wijnen

KREEFTENMENU

Elke donderdag (zowel 's middags als 's avonds) serveren wij een Kreeftenmenu aan 155 € all-in.

In deze menu worden buiten 2 kreeftbereidingen ook exclusieve gerechten geserveerd, in combinatie met een selectie van topwijnen.

Het is enkel mogelijk om de Kreeftenmenu te verkrijgen indien dit op voorhand vermeld wordt bij de reservatie.

Elke week wordt de Kreeftenmenu aangepast.

Het is ook nog steeds mogelijk om op donderdag de Marktmenu te verkrijgen.

© 2025 Restaurant 't Vier Emmershof - Krommestraat 1 - 9160 Lokeren - Tel 09 348 63 98 - info@vieremmershof.be
BTW BE 0440.703.761 - privacy policy - links - sitemap Quoted: Websites met méér