Menu

Buitenhuisdienst feestdagen

Koude Voorgerechten
Terrien van verse ganzenlever verfijnd met zwarte peper en vergezeld van huisgemaakte 
brioche en z'n garnituur 16.00 €

Bundeltje van King-krab en ganzenlever geparfumeerd met Jonagold en een zacht currysausje 24.00€

Slaatje van huisgerookte zalm vergezld van een gerookt aardappel-slaatje, haring-eitjes, zure room en limoen 21.00 €

Bundeltje van kreeft op een tartaar van trostomaatjes en basilicum 23.00 €

Soepen
Kreeften Bisque geparfumeerd met Armagnac prijs per liter 20.00 €

Warme Voorgerechten

Halve kreeft à la nage 23.00 €

Halve kreeft gebraiseerd met fijne groentjes en geparfumeerd met kerrie 23.00 €

Halve kreeft gebakken, met look , tijm , rozemarijn en parmezaan vergezeld van een mosterdsausje 23.00 €

Bouillabaise van kreeft en Bretoense zeevruchten , vergezeld van aïoli en toastjes 31.00 €

Nota : deze bereidingen zijn ook als hoofdschotel verkrijgbaar

Hoofdgerechten
Reenootjes gecarameliseerd met z’n garnituren 23.00 €

Gebraden tournedos van hertenkalfzadel in een aroma van oude port 19.50 €

Gebraden kalfszwezeriken in een aroma van truffel 22.00 €

Fazant au Fine Champagne 18.50 €

Nota : Alle gerechten worden vergezeld van een gepaste garnituur en aardappeltjes

Tongrolletjes gesmoord op Normandische wijze ( het gerecht bestaat uit een assortiment van schelp- en
schaaldieren en paling in harmonie met tongrolletjes ) met Pommes Duchesse 26.00 €

Zeeduivel (lotte) in een aroma van fijne groentjes, limoensap en coeur de boeuf tomaatjes en Pommes Duchesse  24.00 €

Nagerechten
Mi-cuit au chocolat met vanille-ijs  8 €

Tarte Tatin met vanille-ijs 8 €

Gelieve uw bestelling ten laatste 4 dagen op voorhand door te geven.

TIP VAN DE CHEF : om het uzelf gemakkelijk te maken voor het opwarmen van de maaltijden, raden wij u aan om hetzelfde gerecht te nemen voor iedereen. Hoe groter de verscheidenheid aan gerechten, hoe moeilijker het wordt om alles tot een goed einde te brengen. Hou het eenvoudig, zo voorkom je stress.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt 't Vier Emmershof gebruik van cookies. Meer informatie   OK