Menu

Buitenhuisdienst feestdagen

Koude Voorgerechten
Terrien van verse ganzenlever verfijnd met zwarte peper en vergezeld van huisgemaakte 
brioche en z'n garnituur 16.00 €

Bundeltje van King-krab en ganzenlever geparfumeerd met Jonagold en een zacht currysausje 24.00€

Slaatje van huisgerookte zalm vergezld van een gerookt aardappel-slaatje, haring-eitjes, zure room en limoen 21.00 €

Bundeltje van kreeft op een tartaar van trostomaatjes en basilicum 23.00 €

Soepen
Kreeften Bisque geparfumeerd met Armagnac prijs per liter 20.00 €

Warme Voorgerechten

Halve kreeft à la nage 23.00 €

Halve kreeft gebraiseerd met fijne groentjes en geparfumeerd met kerrie 23.00 €

Halve kreeft gebakken, met look , tijm , rozemarijn en parmezaan vergezeld van een mosterdsausje 23.00 €

Bouillabaise van kreeft en Bretoense zeevruchten , vergezeld van aïoli en toastjes 31.00 €

Nota : deze bereidingen zijn ook als hoofdschotel verkrijgbaar

Hoofdgerechten
Reenootjes gecarameliseerd met z’n garnituren 23.00 €

Gebraden tournedos van hertenkalfzadel in een aroma van oude port 19.50 €

Gebraden kalfszwezeriken in een aroma van truffel 22.00 €

Fazant au Fine Champagne 18.50 €

Nota : Alle gerechten worden vergezeld van een gepaste garnituur en aardappeltjes

Tongrolletjes gesmoord op Normandische wijze ( het gerecht bestaat uit een assortiment van schelp- en
schaaldieren en paling in harmonie met tongrolletjes ) met Pommes Duchesse 26.00 €

Zeeduivel (lotte) in een aroma van fijne groentjes, limoensap en coeur de boeuf tomaatjes en Pommes Duchesse  24.00 €

Nagerechten
Mi-cuit au chocolat met vanille-ijs  8 €

Tarte Tatin met vanille-ijs 8 €

Gelieve uw bestelling ten laatste 4 dagen op voorhand door te geven.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt 't Vier Emmershof gebruik van cookies. Meer informatie   OK